Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Over INvD

Elkaar vinden in visie, wens en uitvoering

Het ontstaan

Het Intervisie Netwerk voor Dansdocenten is ontstaan vanuit het verlangen van Esther om zich niet alleen bij te scholen middels inspirerende danslessen of workshops met veelal grote groepen - waar overigens niets mis mee is -, maar juist om ook met een kleine groep dansdocenten ervaringen te kunnen delen, te kunnen verdiepen en uit te werken.

Met deze wens kwam Esther bij Wilja van Os terecht (Dansbelang) en zij werd hier ook enthousiast van. Verbinder als zij in de danswereld is moest zij direct denken aan Erik van Duijvenbode. Erik en Esther ontmoetten elkaar en voila: INvD werd geboren! 

Inmiddels is INvD in 2016 gestart met een groep, centraal gelegen in Nederland: Utrecht. Ook staat INvD momenteel in nauw contact met het LKCA, die ondersteuning biedt voor ons initiatief en helpt om meer nationale bekendheid op te bouwen. 

Erik van Duijvenbode

Erik van Duijvenbode is opgeleid als danskunstenaar (Fontys/Codarts) en begeleidingskundige (supervisor/coach/trainer). Hij voelt zich geroepen om dansdocenten vanuit zijn expertise te ondersteunen en hij werkt op inspirerende, tactische en harmonische wijze met de onderwerpen die in de bijeenkomsten langskomen.

www.kunstkern.nl

Esther Nederpelt

Esther Nederpelt is opgeleid als dansdocent (AHK) en tevens werkzaam als coach voor danser en dansdocent. Zij geeft diverse workshops en gastlessen door het land, waarbij het vergroten van het bewustzijn in danstechniek (fysiek) en dansbeleving (mentaal) een rode draad van verbinding maken. Haar passie voor het dansdocentschap is ruimschoots aanwezig, waarbij zij altijd op zoek is naar verdieping en verrijking. "Hoe zit dat nou? Hoe werkt het? Hoe komt het dat dit nu zo uitpakt bij deze groep?", een paar van haar favoriete vragen :-).

www.esthernederpelt.nl

INvD is er voor de dansdocent

Esther en Erik delen de overtuiging dat reflectie op de beroepspraktijk sterk bijdraagt aan plezier in het werk en duurzame inzetbaarheid. Het leernetwerk dansdocenten is hun antwoord op hun eigen ervaring dat het vak van dansdocent soms best eenzaam is. Waarom alleen als het samen kan?