Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Ervaringen van deelnemers

Het is ontzettend fijn om met mede dansdocenten ervaringen uit te wisselen en herkenning te vinden. Zonder te oordelen komen onderwerpen aan bod waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt. Doordat iedereen de ruimte krijgt om te vertellen hoe zij hiermee om gaat of om zou gaan krijg ik inspiratie. Ik heb in mijn lessen daarna gelijk geëxperimenteerd. Wat nou als ik bij die ene leerling die soms demonstratief gaat zitten meer in haar aura ga staan en niet vraag om mee te doen maar duidelijk zeg wat ik wil en wat haar gedrag met mij doet. Het leuke was dat deze leerling daarna de gehele les actief bleef meedoen.

Het geeft me een nieuwe boost om eens anders naar mezelf en mijn lesgeefstijl te kijken.

Nicole Huynh - van der Lee ~ NL Dance

Vleuten

Esther en Erik hebben me op een andere manier naar mezelf als docent laten kijken. Je stapt uit je 'wat doe je en hoe kan het anders' modus. Wat je bijvoorbeeld opvalt aan het bekijken van lesmateriaal van een ander, blijken juist die punten te zijn waar ontwikkelpunten in zitten voor jouw persoonlijke groei. Heel mooi om zo jezelf tegen te komen in collega's.

Wat me ook heeft geraakt is dat je met het gehanteerde model elkaar als collega's in een ander licht gaat zien.

Zonder oordeel elkaar als professionals verder op weg helpen. En uiteindelijk kunnen we hier als beroepsgroep samen

van gaan groeien. Bijzonder!

Lenneke Gentle ~ Danspiratie

Den Haag

Er was tijdens de pilot van de Intervisie voor Dansdocenten tijd voor een casus. Mijn casus was niet uitgekozen maar vervolgens ben ik na de workshop toch zeer geïnspireerd met mijn eigen casus aan de slag gegaan en heb met verschillende mensen gesproken die bij de desbetreffende les van mijn ingebrachte casus aanwezig waren en dat heeft helderheid gegeven.

N.a.v. jullie 'workshop' was ik gestimuleerd om hier

verder mee te gaan.

Maricelle Peters ~ Balletstudio Le Rêve

Rotterdam

Het een leuk een leerzaam samenzijn met andere docenten. Voor mij persoonlijk werd duidelijk dat je eigenlijk altijd naar je innerlijke stem moet luisteren. Ofwel je hart, dan kun je lesgeven vanuit je diepste zelf en authentiek zijn

Giselle Joosten ~ Balletstudio Giselle

Leiderdorp

Laat hier een reactie achter

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!